Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

CIUTAT DE TERRASSA

a 18/04/2016

Benvolgut/da:

Ens adrecem a vostè per posar en el seu coneixement que a la nostra ciutat de Terrassa, durant el 2013 vàrem tenir 572 avortaments i 551 en el 2014.

Li preguem si us plau que, si està a les seves mans fer quelcom per evitar-ho, prengui la iniciativa, encara que sigui per salvar una sola vida.

És necessari deixar d’apel·lar a la majoria electoral per defensar “el dret a l’avortament”, i es defensi el dret a la vida, com els nostres pares ho van fer amb nosaltres. A la nostra societat i en concret  a Terrassa mai ha estat costum aquesta pràctica de l’avortament, a més, el TC, en sentència de 1985, va assenyalar que la vida del nasciturus -el que naixerà- és un bé jurídic que l’Estat té l’obligació de protegir, l’ésser humà concebut i encara no nascut és subjecte de dret. De la mateixa manera que tots sabem que el natus, l’ésser humà concebut i nascut és subjecte de dret.

Demanem al govern municipal la protecció dels terrassencs concebuts i no nascuts, els éssers humans més indefensos de la ciutat de Terrassa.

Nosaltres ens posem una vegada més a disposició del govern municipal per evitar  aquesta pràctica i trobar alternatives. Cal potenciar la formació. Cal informar a les mares i familiars amb naturalitat de la situació en la que es troben i de les conseqüències futures de la seva decisió. Cal buscar ajut en alguna de les múltiples organitzacions de recolzament que les animaran i ajudaran econòmicament si cal per tal de seguir endavant amb la gestació.

 

Josep Carreras García

Partit Família i Vida a Terrassa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: