Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

Eleccions Catalanes del 14 de febrer de 2021 i suspensió de la convocatoria del 30 de maig

a 21/01/2021

La Junta Electoral Provincial de Barcelona exclou el Partit Família i Vida de les eleccions de el 14 de febrer de 2021 per la falta de 4.195 avals i que exigeix ​​la legislació catalana diferent del resta d’Espanya.

En resposta a l’acord adoptat per la Junta Electoral Provincial de Barcelona avui 2021.01.19, comunicat a el Partit Família i Vida a les 21h presentem queixa davant aquesta mateixa Junta Electoral Provincial per les raons següents:

-El TSJC ha deixat sense efecte el Decret d’ajornament de les eleccions a Parlament de Catalunya.

-Hi ha una situació de pandèmia aguditzada trobant-nos en el moment de més risc des de l’inici de la mateixa tant en nombre de contagiats, i en nombre de defuncions per la Covid-19.

Hi ha un Estat d’Alarma justificat, declarat amb efectes fins al maig d’aquest any.

Conclusió: No es pot exigir a cap partit polític que per la seva participació en les eleccions contravingui els dos fets citats posant en risc la salut i la vida dels que avalin la seva participació ni dels que sol·liciten tals avals. Això és contrari als principis constitucionals arts. 15; 17; 20.2; 23.1 i 2; 23.1 i 2:
ÉS INADMISSIBLE LA DISCRIMINACIÓ RESPECTE DE LA SITUACIÓ D’ALTRES COMUNITATS AUTÓNIOMAS ON ELS ELECTORS I ELEGIBLES NO HAN DE POSAR EN RISC LA SEVA SALUT I / O LA SEVA VIDA PER MITJÀ TAL SISTEMA D’AVALS.

PARTIT FAMÍLIA I VIDA

Pau Sanfeliu Arboix, representant davant aquesta Junta Electoral de Barcelona.

info@partidofamiliayvida.es


Deixa un comentari