Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

ELECCIONS LOCALS 26 MAIG 2019 (I), PROGRAMA ELECTORAL

a 04/05/2019

 

PER A TU, QUÈ ÉS EL MÉS IMPORTANT?

VOTA, FAMÍLIA I VIDA

 

SÍ A LA VIDA

Respetaremos la ley y el derecho natural a la vida, desde la concepción hasta la muerte natural. Todos tienen derecho a la vida.

Reivindicamos el derecho a la vida por encima del “derecho a abortar”.

Ayudaremos a las familias a tener los hijos que deseen. En la actualidad el relevo generacional se sitúa en 1,31 hijos por mujer.

Exigiremos que en los centros de planificación familiar se informe a las embarazadas sobre las alternativas y consecuencias del aborto.

Impulsaremos políticas pro-vida como la adopción. En Catalunya se practicaron 18.620 abortos en 2017.

Facilitaremos a los adolescentes formación en educación sexual y afectividad, siempre con el consentimiento de los padres.

SÍ A LA LLIBERTAT D’EDUCACIÓ

Promourem la llibertat d’educació.

Oferirem als pares la formació necessària per acompanyar els seus fills en les diferents etapes de la vida.

Invertirem en Investigació + Desenvolupament  + Innovació a la universitat, en el sector industrial i empresarial. Treballarem per una ciutat més sostenible i ecològica.

Garantirem l’educació pública de qualitat basada en valors. Respectarem l’ideari dels pares a les aules, evitant l’adoctrinament ideològic.

Establirem mecanismes d’ajut i suport als alumnes i a les famílies en els casos de fracàs escolar i problemes d’integració social.

Respectarem  els fonaments culturals de Catalunya.

SÍ AL BIEN COMÚN

Impulsaremos el Estado del Bienestar en la actualidad quebrado.

Promoveremos la plena ocupación para que las familias vivan dignamente. Impulsaremos un proyecto de viviendas para los jóvenes.

Reduciremos el gasto en la administración municipal eliminando las duplicidades.

Bajaremos los impuestos. Reduciremos el endeudamiento. Garantizaremos un gasto público responsable. Garantizaremos que las subvenciones cumplan la finalidad para la que  han sido concedidas.

Promoveremos la asistencia  y la inserción social de las víctimas de la pobreza y la exclusión social.

Rehabilitaremos social y laboralmente a  las personas marginadas y sin recursos.

SÍ A LA FAMÍLIA

Impulsarem el mandat de la Unió Europea en polítiques pro-família, reforçant la família formada per un home i una dona, els quals, units en matrimoni, són  la comunitat natural i el millor lloc per educar els infants.

Afavorirem amb mesures fiscals i econòmiques a les dones que lliurement opten per desenvolupar la seva tasca professional en la seva pròpia llar.

Promourem la mediació per a  les famílies en perill de ruptura,   afavorint la resolució de conflictes i preservant la unitat familiar.

Fomentarem mesures per conciliar la vida laboral i familiar. Davant les iniciatives legislatives que es promoguin, es buscarà sempre la defensa de la família i la vida sense excepció.

Potenciarem les unitats de medicina pal·liativa en els centres mèdics per atendre els malalts terminals i facilitar l’atenció en el seu domicili.

IMG-20190511-WA0003

logo abr cata bl-negre


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: