Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

UNA SOCIETAT CRISTIANA, LA CATALANÀ, HA DE ESTIMAR MOLT MÉS ALS INDEFENSOS. A QUÉ ESPEREM?

a 20/12/2018

Ens adrecem als catalans  per posar en el seu coneixement que durant el 2015, es varen avortar 18.477 éssers humans, el 2016, 18.548 i el 2017, 18.620.

És necessari deixar d’apel·lar a la majoria electoral per defensar “el dret a  avortar”, i defensar  el dret natural a la vida. El nadó, l’ésser humà en gestació, el nasciturus, l’embrió, té TOT el dret sobre el seu propi cos, com la mare.

A Catalunya, la practica d’avortar mai ha estat costum, no oblidem que la societat en què vivim té el seus fonaments en la cultura cristiana des de fa segles, per tant des del dret natural, cal respectar la vida dels nostres congèneres, i culturalment ens ho han ensenyat i transmès els nostres majors, per molt que la ideologia imperant, influeixi en alguns partits polítics, fins i tot en els que governen, tot apel·lant a un “suposat dret”, dret que a totes llums es injust, per tant, cal llegir la sentència de 1985 del TC, que va assenyalar que la vida del nasciturus -el que naixerà- és un bé jurídic que l’Estat té l’obligació de protegir. L’ésser humà concebut i encara no nascut és subjecte de dret, de la mateixa manera que tots sabem que el natus, l’ésser humà concebut i nascut, n’és subjecte.

Li preguem, que faci quelcom per evitar aquesta pràctica i que protegeixi  els concebuts i no nascuts. Ells, els éssers humans més indefensos, li agrairan.

Nosaltres estem a disposició del Govern perquè aquesta pràctica deixi de prolongar-se en el temps i trobar alternatives amb polítiques de recolzament a la maternitat. Cal informar i formar a les mares i familiars com de natural és l’embaràs, i de les conseqüències futures de la possible decisió d’avortar, i si cal buscar l’ajut en el Govern on han de trobar  recolzament per tal de seguir endavant amb l’embaràs.

Att.

Josep Carreras García

Partit Família i Vida a Catalunya


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: