Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

21/12/17 Carta al President de la Generalitat

a 14/01/2018

Molt Honorable President:

Ens adrecem a vostè per posar en el seu coneixement que a Catalunya durant el 2014, es vàrem practicar, 19.181 avorts, el 2015, 18.477 i el 2016, 18.531.

És necessari deixar d’apel·lar a la majoria electoral per defensar “el dret  l’avort”, i defensar  el dret natural, a la vida. El bebè, el gestant, el nasciturus, l’embrió, té TOT el dret sobre el seu propi cos, com la mare.

A Catalunya, la practica d’avortar mai ha estat costum, no oblidem que la societat en que viu té els fonaments en la cultura cristiana des de fa segles, per tant des del dret natural, cal respectar la vida dels nostres semblants, i culturalment ens ho han ensenyat i transmès els nostres majors, per molt que la ideologia imperant, influeixi amb alguns partits polítics, fins i tot en als que governen, tot apel·lant a un “suposat dret”, dret que a totes llums es injust, per tant, cal llegí la sentencia de 1985 del TC, que va assenyalar que la vida del nasciturus -el que naixerà- és un bé jurídic que l’Estat té l’obligació de protegir. L’ésser humà concebut i encara no nascut és subjecte de dret, de la mateixa manera que tots sabem que el natus, l’ésser humà concebut i nascut, n’és subjecte.

Li preguem, que faci quelcom per evitar aquesta pràctica i que protegeixi  els concebuts i no nascuts. Ells, els éssers humans més indefensos, li agrairan.

Nosaltres ens posem, a disposició del Govern perquè aquesta pràctica deixi de prolongar-se en el temps i trobar alternatives. Cal potenciar la formació. Cal informar a les mares i familiars de lo natural que es l’embaràs, i de les conseqüències futures de la decisió d’avortar, i si cal buscar l’ajut del Govern on han de trobar  recolzament en la mediació i ajut econòmic, per tal de seguir endavant amb l’embaràs.

Att.

Sr. Josep Maria Clotet Huertas, President

Partit Família i Vida a Catalunya


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: