Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

Carta als regidors de l’Ajuntament de Terrassa

a 25/01/2017

Sr./a. Regidor:

Ens adrecem de nou a vostè per posar en el seu coneixement que a la nostra ciutat de Terrassa durant el 2014 vàrem tenir 551 avortaments  i en el 2015, han estat 585.

És necessari deixar d’apel·lar a la majoria electoral per defensar “el dret a l’avortament”, i defensar  el dret a la vida. El bebè té TOT el dret sobre el seu propi cos, com la mare.

A la nostra societat, i en concret  a Terrassa, mai ha estat costum aquesta pràctica de l’avortament. Els terrassencs fa anys que van aprendre a respectar la vida humana. A més, el TC, en sentència de 1985, va assenyalar que la vida del nasciturus -el que naixerà- és un bé jurídic que l’Estat té l’obligació de protegir. L’ésser humà concebut, i encara no nascut, és subjecte de dret, de la mateixa manera que tots sabem que el natus, l’ésser humà concebut i nascut, també ho és.

Li preguem de nou, que faci quelcom per evitar la pràctica de l’avortament i que protegeixi  els terrassencs concebuts i no nascuts. Ells, els éssers humans més indefensos de la nostra ciutat de Terrassa. Els no nascuts  li agrairan i el bé comú es farà realitat.

Nosaltres ens posem, una vegada més, a disposició del govern municipal per evitar aquesta pràctica i trobar alternatives. Cal potenciar la formació. Cal informar a les mares i familiars amb naturalitat de la situació en la que es troben i de les conseqüències futures de la seva decisió. Cal buscar ajut en alguna de les múltiples organitzacions de recolzament que les animaran i ajudaran econòmicament, si escau, per tal de seguir endavant amb la gestació.

Li entreguem un exemplar del Manual de Bioètica dels Joves de la Fundació Jérôme Lejeune per si pot ser-li d’interès.

Partit Família i Vida a Terrassa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: