Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

L’avortament a la nostra comunitat autònoma

a 24/10/2015

Les dades de que disposem sobre l’avortament a Catalunya son molt dolentes, l’avortament no desapareix. Quan el 2012 vàrem tenir 20.731 avortaments i 20.091 el 2013, el 2014 hem tingut 19.130.

Proposem al Parlament, que es deixi d’ apel·lar a la majoria electoral per defensar “el dret a l’avortament”, quan  a la nostra societat i en concret a la nostra autonomia mai ha estat una costum, aquesta pràctica de l’avortament -I.V.E.-, per molt que s’entesti el senyor president,  i a més a més, quan la justícia ha deixat ben clar que el nasciturus és un bé a protegir per la llei.

L’actual govern autonòmic , no està fent res del que deu i a  les xifres ens remetem, 19.130 conciutadans morts per aquest pràctica, al 2014.

Nosaltres en afrontar desterrar l’avortament –I.V.E.-, ho fem pel dret de l’individu a viure i pel dret al bé de la mare, de la família i de la societat.

Una vegada més proposem al govern autonòmic més informació veraç i científica i més formació en l’amor i en el servei als altres.

Partit Família i Vida a Catalunya

info@familiaivida.org


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: