Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

PROGRAMA ELECCIONS MUNICIPALS 2015

a 10/05/2015

OBJECTIU PER AQUESTES ELECCIONS MUNICIPALS 2015

El principal objectiu del nostre partit per aquestes eleccions de 2015 és implantar la CULTURA DE LA VIDA. Pensem que només garantint aquesta CULTURA es poden edificar les estructures familiars, que són la base de la nostra societat. La nostra estimada ciutat de Terrassa ha de continuar creixent i hem de començar pel principi si de veritat volem construir una societat més justa. I el principi es la defensa de la vida, començant pels més dèbils, els nonats, i seguint pels avis, les dones i les persones en exclusió social. Totes les polítiques – social, econòmica,…-  haurien d’anar enfocades, única i exclusivament al bé de la persona. A Terrassa, que coneguem, hem passat de 531 avortaments durant el 2012 a 572 en el 2013. Segur que des de l’ajuntament s’està fent el necessari per a la defensa de la vida i de totes les famílies? Sorprèn apel·lar a la majoria electoral per defensar el dret a l’avortament, quan la Justícia ha deixat ben clar que el nasciturus és un bé a protegir per la llei. És un deure social afrontar l’eradicació de l’avortament pel bé de l’individu, la dona i la família. Cal potenciar la informació -veraç i científica- i la formació, treballant la intel·ligència i la voluntat. En l’actualitat, el govern municipal no ha fet el que deu i a les xifres ens remetem. És per aquesta raó que veiem que el  camí es aconseguir representació, per la qual cosa demanem el vot per FAMÍLIA i VIDA.

PROGRAMA ELECCIONS MUNICIPALS 2015

OBJECTIU

Recolzar la Vida des de la concepció fins a la mort natural, així com enfortir la Família com a eix vertebrador de la societat, garantint la seva llibertat, on l’administració assoleixi la excel·lència en benefici del ciutadà. Evitar que l’administració local representi una càrrega per les famílies, com passa en l’actualitat.

 MESURES

Proposem una reducció immediata del 25% en tots els impostos municipals. La crisi ha colpejat fortament les economies familiars, devaluant els sous i els valors de les seves propietats. Aquesta rebaixa s’ha de transmetre als impostos.

 • Per aconseguir-ho cal un re-dimensionament de les estructures municipals que, per altre banda, són desproporcionades. El pressupost de l’ajuntament és de 170 milions, que d’una manera o d’una altra, paguem entre tots. 70 milions es destinen a sous del propi personal, és a dir, un 40%. Si afegim els 14 milions que ens costen els interessos del deute, veiem que la meitat del que paguem en forma d’impostos ja queda absorbit per la pròpia estructura abans de començar a retornar en forma de serveis realment útils pel ciutadà.
 • No podem mantenir un sistema, el dèficit del qual augmenta sense parar i on el 10% dels impostos es destinen al pagament dels interessos del deute municipal. Estem hipotecant el futur dels nostres fills i això ens portarà al col·lapse. Ara mateix, ja tenim un deute pròxim als 1000€ per habitant, i segueix pujant. Hem de començar a reduir el dèficit amb polítiques d’austeritat municipal. És necessari fer a l’ajuntament el mateix esforç que hem fet a les nostres llars per a reduir les despeses. No hi ha altre camí que el d’aplicar mesures concretes. A mode d’exemple, proposem: que els regidors renunciïn a la seva nòmina i es vegin obligats a exercitar una tasca professional privada; que l’alcalde assumeixi la regidoria de Benestar, família i vida.
 • Aquesta política d’austeritat municipal s’ha de fer compatible amb una expansió dels pressupostos destinats a les famílies més necessitades. Concretament, s’han de millorar les partides dedicades a educació, salut, habitatge, ocupació i eliminar tot el que sigui superflu.
 • En aquest capítol de despeses socials i assistencials, cal tenir molt en compte el moviment demogràfic de la nostra ciutat. Cada cop hi ha més gent gran i la gran majoria immersa en la soledat. Els mitjans d’assistència social de Terrassa s’hauran d’adaptar a les noves necessitats. L’ajuntament ha de procurar posar els mitjans per a:
  1. Més anys de vida també vol dir més atenció hospitalària. Es fa, per tant, necessari reduir al màxim les estades a l’hospital si es vol evitar el col·lapse dels hospitals. Mantenir a la gent gran a casa seva el màxim de temps possible és un repte que tenim ja.
  2. Oferir els serveis d’assistència social basats en les noves tecnologies, que permetin ser eficaços en la tasca de mantenir a les persones grans i amb patologies greus sota control en tot moment.
  3. Promoure les polítiques que afavoreixin la natalitat que ha de fer possible la regeneració de la piràmide de població sense immigració.
 • Prioritzar les polítiques que fomentin més la inclusió social, per a què tothom es senti inclòs en la vida de la ciutat. Fomentar polítiques que busquin de veritat evitar l’aïllament de barris sencers que existeix en l’actualitat. Fa cinquanta anys, la ciutat va passar per una onada migratòria de dimensions majors a la que estem vivint ara, i la vam absorbir de forma satisfactòria. Fomentar i promoure el diàleg amb els grups socials que es consideren mes exclosos com per exemple, els nouvinguts més recents.

BENEFICIS

 • La disminució de la carrega fiscal desencadenarà un augment del gasto privat equivalent, la qual cosa repercutirà directament en el comerç local. Aquesta tendència generarà un clima emprenedor, que és el que finalment ajudarà a reduir l’índex d’atur a la ciutat.
 • Es produirà un canvi de cicle, que permetrà amortitzar amb seriositat els més de 200 milions de deute de l’ajuntament i així reduir els perills, al col·lapse econòmic.
 • La prioritat absoluta per a les polítiques socials ha de conduir a que totes les famílies a Terrassa disposin d’un habitatge i puguin viure amb dignitat.
 • L’adaptació ràpida de les llars per a què puguin fer front a la situació demogràfica actual farà que la gent gran pugui rebre els serveis que necessiten sense embussar els sistemes d’atenció assistencial i sobretot, els hospitals.
 • Finalment, les polítiques en favor de la natalitat asseguraran un equilibri del tot necessari entre les persones que aporten recursos i les que els reben.

Procurarem  amb les nostres propostes una nova forma d’organitzar-nos per fer que el respecte a la dignitat i llibertat de les persones sigui inviolable.

Esperem disposar d’una oportunitat de participar en la política local, per tot això us demanem el vot per FAMÍLIA  I VIDA.

Apartat de Correus, 58 – 08220 Terrassa-

http://www.partidofamiliayvida.es http://www.familiaivida.org

email: info@familiaivida.org

Compte ES04-0081-0001-13-0001452053


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: