Partit Família i Vida

Web del partit Família i Vida a Catalunya

Partit Família i Vida i les ecografies

a 05/11/2013

La ecografia és una eina que pot ajudar a moltes persones; en mans del personal sanitari pot fer un gran bé, salvar vides.

La informació i la formació, -distingí el bé del mal-, podem afirmar que són els braços d’una frontissa per ajudar a abandonar la ignorància. Per tant, tota mare que vulgui avortar seria convenient que se li mostrés imatges del nadó que porta dins del ventre. D’aquesta manera, ajudaríem a què la mare considerés una realitat vital i humana, l’existència del seu fill; fet que facilitaria evitar equívocs sobre l’origen de la vida humana i justificaria i argumentaria la naturalesa humana del no nascut, atès que hi ha persones rellevants de la política que, negant la condició humana del no nascut, arriben a dir que un fetus és un ésser viu, però no un ésser humà. Evitar aquesta censura a la nostra ciutat de Terrassa, on es practiquen més de 500 avortaments cada any, ajudaria a què l’avortament fos nul.

Proposem al nostre consistori, així com als titulars de l’Hospital de Terrassa i Mútua de Terrassa, una mostra de caritat cap al qui ha de néixer. Si us plau, facilitin un procés que ho faci possible per a totes les mares que volen avortar, una ecografia del nadó que porten, abans de què aquest sigui practicat.

Per descomptat, seria un motiu més d’agraïment i gratitud per part de tots els terrassencs, especialment per les criatures que es deixa néixer.

Desitgem una vegada mes que tots el terrassencs progressem en la defensa de la vida del no nascut.

Cordialment,

Partit Família i Vida a Terrassa
Josep Carreras García
info@familiaivida.org


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: